LA MEZZA

LA MEZZA Middle east tapas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Mezza. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 20:17 De peterselie was op. Een ramp als je tabouleh wilt maken. Ik werd luttele minuten na bestellen gebeld en gevraagd of ik wellicht een andere salade wilde. Vriendelijke service, snelle bezorging, lekker eten.
22 jul 2022 om 20:18 Erg lekker
10 jun 2022 om 15:39 Eten was niet zo goed als normaal, matig zelfs
15 mei 2022 om 20:59 Heerlijk eten als altijd
9 mei 2022 om 8:04 Verassingsmenu was letterlijk wat we als ander hoofdgerecht hadden besteld op twee stukjes vlees na; minder lekker dan de falafel ook nog eens. Smoothie was vruchten sap en niet van fruit gemaakt.
6 mei 2022 om 19:36 Oosterse proeverij eigenlijk wel prima, zeker gezien de prijs
30 mrt 2022 om 16:03 Verrukkelijk! We hadden 2x de proeverij. Het was goed verpakt, alles zat nog waar het zou moeten (best lastig met die sausjes zou je zeggen). Heerlijk gegeten. Dit is nou echt restaurant kwaliteit!
20 mrt 2022 om 20:13 Goed eten, all time favorite is de proeverij. Echt lekker!
14 mrt 2022 om 8:19 The makdous (eggplant pickled in olive oil with mixed nuts stuffing) I ordered tasted very old and not fresh at all. The manoushi i ordered was also extremely dissapointing, not at all comparable to the traditional manoushi you get in Lebanon.
12 mrt 2022 om 7:51 Heerlijk kruidig eten, de kip en de kofte waren sappig. Best veel ook voor weinig geld. Bezorging duurde een uur maar dat gaven ze precies aan van tevoren.
18 jan 2022 om 21:52 Prima eten, snelle bezorging