LA MEZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Mezza. Meer weten? Ontdek meer

23 okt 2022 om 21:12 Heerlijk en meer dan genoeg! Echt genoten!
19 okt 2022 om 11:39 Portions were a bit small, maybe it’s because I ordered delivery. They forgot to bring one dish, I called them &they said they will bring it but they never did. So I lost money. It is understandable but I would like it back or at least get a discount
8 okt 2022 om 20:22 Bad food not eatable
7 aug 2022 om 20:17 De peterselie was op. Een ramp als je tabouleh wilt maken. Ik werd luttele minuten na bestellen gebeld en gevraagd of ik wellicht een andere salade wilde. Vriendelijke service, snelle bezorging, lekker eten.
22 jul 2022 om 20:18 Erg lekker
10 jun 2022 om 15:39 Eten was niet zo goed als normaal, matig zelfs
15 mei 2022 om 20:59 Heerlijk eten als altijd
9 mei 2022 om 8:04 Verassingsmenu was letterlijk wat we als ander hoofdgerecht hadden besteld op twee stukjes vlees na; minder lekker dan de falafel ook nog eens. Smoothie was vruchten sap en niet van fruit gemaakt.
6 mei 2022 om 19:36 Oosterse proeverij eigenlijk wel prima, zeker gezien de prijs
30 mrt 2022 om 16:03 Verrukkelijk! We hadden 2x de proeverij. Het was goed verpakt, alles zat nog waar het zou moeten (best lastig met die sausjes zou je zeggen). Heerlijk gegeten. Dit is nou echt restaurant kwaliteit!